div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Driveclub’a bir update daha!

- Advertisement -

Fena halde acılı bir başlangıç yaptıktan sonra yavaş yavaş ayaklarının üzerinde doğrulmaya başlayan Driveclub’ın yeni update’i önemli değişiklikler getiriyor.

Çok ciddi bir gecikmeye uğradığı yetmiyormuş gibi multiplayer’daki sorunlar ve kötü sürüş fizikleri gibi sıkıntılar ile uğraşmak zorunda kalan Driveclub’ın 1.21 versiyonu özellikle yarış ekipmanı sahibi oyuncu kitlesini mutlu edecek gibi gözüküyor. Bu güncelleme ile Thrustmaster’ın simulasyoncular tarafından çok beğenilen T8HPA Shifter’ı tam anlamıyla desteklenmeye başlanacak ve eğer aracı sol ayak freni veya heel-and-toe ile kullanıyorsanız geliştirilmiş debriyaj dinamiklerinden keyif alacağınız da kesin.

Artık araç istatistiklerinde daha fazla bilgi paylaşılacak ki bunların arasında nereden çekişli oldukları ve motorlarının bulunduğu yer gibi ilk baştan olması gereken detaylar da bulunmakta. Ayrıca Elite level’ların eklenmesinin ardından level sınırı da 66’dan 75’e çıkartılmış durumda ve eski pistlerin yeni kısa ve hızlı versiyonları da oyuna eklendi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler