div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Driveclub’ın yapımcıları Codemasters’a katıldı!

- Advertisement -

Geçtiğimiz günlerde Sony tarafından fişi çekilen Evolution Studios’un ekibi, yarış oyunu deyince akla gelen ilk firmalardan birine, Codemasters’a katıldı.

PS3’ün çıkış bombalarından olan MotorStorm’un ve WRC serisinin ilk dört oyununun yapımını üstlendikten sonra Driveclub’ı geliştiren Evolution Studios’un, genel anlamda inişli çıkışlı bir grafiği olduğu söylenebilir. Bir yarış oyunları tutkunu olarak bugüne kadar yaptıkları hiç bir oyunu bayıla bayıla oynamadığım gibi, Driveclub’ın da hiç bir zaman büyük bir fan’ı olmadım. Diğer taraftan Driveclub’ın berbat bir çıkışın ardından kendisini topladığını ve vaat ettiği oyun olmaya çok yaklaştığını da kabul etmek gerek.

Sony tarafından gözden çıkartılan firma, yarış oyunları ile bilinen bir diğer dev firma tarafından kurtarılmış gibi gözüküyor. En son oyunları DiRT Rally ile müthiş bir işe imza atan Codemasters, bundan sonra Evolution Studios çalışanlarının yeni yuvası olacak.

Motorstorm ve Driveclub’ın isim hakları Sony’de kalmaya devam ediyor, haliyle firmanın yeni oyunu bambaşka bir fikri mülk olacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler