div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

DriveClub cephesinde hayat belirtileri…

- Advertisement -

Önümüzdeki hafta DriveClub için iki DLC geliyor.

İlk DLC’de (The Horsepower Expansion Pack) 28 Temmuz tarihinde yayınlanacak. Oyuna, onbir yeni etkinlik, beş yeni araba ve beş yeni kupa eklenecek. Bu Ferrari LaFerrari FXX K, Nissan GT-R NISMO, McLaren P1 GTR, Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R, ve Ferrari FXX Evoluzione. Bu DLC’ye season pass’ın bir parçası olarak yada 5 £ vererek sahip olabilirsiniz.

Bu DLC ile bitmiyor. Bugünden itibaren, düzeltmeler ve yenilemeler içeren 0.5gb boyutundaki yeni güncelleme de kullanıcılara sunulacak. DriveClub’ın Facebook sayfasına göre yama, L60+ yarışçılar ve rastgele etkinlikler seçeneği bulunduruyor. Aynı zamanda kulüp yarışlarında, kulüp üyeleri, onların katıldığı yarışmalar ve puanları gösterilecek. Ayrıca garajdaki arabalarınız için yeni garaj ve fotoğraf modu ekleniyor.

DriveClub geliştiricisi Evolution “Her zaman sizin geri bildirimlerinizi dikkate alıyor ve oyuna bu yönde eklemeler yapıyoruz. Bu nedenle bizimle görüşlerinizi paylaşmaya devam edin. Temmuz’dan sonra da sizin için DriveClub’ı taze tutmaya çalışıyoruz. Gelecek diğer güncellemelerde birçok yenilik sizi bekliyor. Özellikle hazırda beklettiğimiz birçok arabamız var” açıklaması yaptı. Umarım geliştirici şirket sözünün arkasında durur ve dört gözle bekleyen biz hayranlarını ufak güncellemelerle kandırmaz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler