div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dust 514 yenileniyor

- Advertisement -

Eve Online evrenini konu alan Dust 514 eski nesi Playstation 3’ün aksiyon temalı online oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yayın hayatını hala sürdüren oyun yapımcılar tarafından daha uzun süre desteklenecek gibi duruyor. Yapımcı ekip CCP Games oyuna Warlords 1.2 güncellemesiyle oyuncuların gelen değişikliklere hazır olması gerektiğini söyledi.

Conquest sistemi için pek çok yenilik barındıran Warlords 1.2 güncellemesinin bu alanda en göze çarpan özelliklerinden biri böyle sahip olunan bölgelerden gelen ödüllerin çok daha kullanışlı olacağı. Bunun yanında yeni birlikler ve oyuncular daha zengin bir oynanış içeriğiyle de karşılaşabilecekler. Diğer yandan yanında hem yeni oyuncular hem de tecrübeli oyunculara hitap edilecek şekilde arayüzde basitleştirmeler ve geliştirmeler yapılacak. Bu hamleyle oyuncunun oyun içerisindeki ilerleyişinin yani oyun tecrübesinin geliştirilmesi hedefleniyor. Son olarak ise Dropsuit sisteminde de yenilikler olacağı gelen bilgiler arasında.

rail_rifleman

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler