div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Dying Light Spotlight Edition: Sadece 10 milyon dolar!

- Advertisement -

Zaman zaman oyunların kayda değer Collector’s Edition versiyonlarını paylaşıyoruz ancak bu paket çok başka!

İlk genişleme paketi The Following’in çıkışıyla beraber Dying Light’ın promosyonuna hız veren Deep Silver / Techland, ütopik bir oyun paketini oyuncuların beğenisine(!) sundu. Daha önce görmediğimiz aşırılıktaki bu paketin içinde yok yok, gelin detaylara bakalım.

İlk göze çarpanlardan biri elbette yanında bir karavan ile beraber gelmesi.

Bunun yanında Assassin’s Creed’de Ezio’yu canlandıran Roger Craig Smith’ten profesyonel oyunculuk dersleri, Dying Light: The Movie’nin hareketli sahnelerinden birinde “konuşmalı” bir rol, dünyanın farklı şehirlerini gezebileceğiniz bir gösterim turu, dublörlük/parkour eğitimi, filmin senaryosunun orijinal kopyası, off-road araç sürüşü (Araç sizde kalıyor.), açılış gecesi için sevdiklerinize dağıtabileceğiniz 10 VIP bileti, yapımcılar tarafından imzalanmış 4 adet Dying Light Enhanced Edition: The Following kopyası, filmdeki zombilere benzeyeceğiniz bir makyaj seansı ve oyunun özel versiyonunda Kyle Crane’i seslendirme şansı gibi detaylar söz konusu.

Değer mi değmez mi bir şey söylemeyelim ama uzun süre hatırlanacak bir pakete imza atmış Deep Silver, bakalım satabilecekler mi?

879

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler