div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

E3 Özel: Bethesda Basın Konferansı -canlı-

- Advertisement -

Oyun sektörünün en büyük gösterisi E3 bugün itibariyle start alıyor ve biz de dakika dakika takipte olacağız.

Basın konferanslarının ilki geçtiğimiz günlerde yayınladığı Fallout 4 trailer’ı ile ortalığı kasıp kavuran Bethesda olacak. Türkiye saati ile 05:00’de Bethesda’nın aşağıda bulabileceğiniz youtube ve Twitch kanallarından canlı olarak yayınlanacak olan festivalde neler görebiliriz, kısaca bakalım;

Fallout 4:
Sadece Bethesda’nın değil, tüm E3’ün ağır toplarından biri. 2010 yılından sonra ilk kez bir Fallout oyunu bizler ile buluşacak ve ilk trailer’ı üzerinden daha şimdiden olasılıklar hakkında binlerce hikaye türetilmiş durumda. Konferansta henüz kesin olmasa da oynanış videosu veya oyun içi (in-engine) video görme ihtimalimiz oldukça yüksek, nefesimizi tuttuk, bekliyoruz.

Doom 4
Yine geçtiğimiz günlerde 3 saniyelik detaylı(!) bir teaser’ı yayımlanan bir oyun daha. idSoftware’in 11 yıl sonra Doom serisine geri dönüşünü de müjdeleyen oyun hakkında şimdilik bilgimiz çok sınırlı, bununla birlikte bir oyun içi video görme olasılığımız çok yüksek, elde var iki.

The Elder Scrolls Online – Tamriel Unlimited
Geçtiğimiz günlerde ödeme sistemini değiştirerek nihayet yeni nesil konsollar ile buluşan oyun bazı çok ciddi ilk gün bug’ları yaşadıktan sonra yavaş yavaş yerine oturmaya başladı. Muhtemelen ciddi anlamda yeni içerik açıklanancak ama gölgede kalacağı ve konferansta pek fazla yer işgal etmeyeceği hemen hemen kesin.

Battlecry
Bethesda’nın geçtiğimiz yıldan beri hemen hiç yeni materyali yayınlanmayan takım bazlı aksiyon oyunu konferansta yer alacağı kesinleşen bir diğer yapım.

…Bir de tabii ihtimaller var ve bunların birisi oldukça heyecan verici, resmi açıklaması yapılmamış olsa da son bir iki günkü havadislere göre Bethesda’nın bir diğer ağır topu Dishonored 2 olabilir. Küçük bir ihtimal olmasına rağmen The Evil Within 2 hakkında bir şeyler görme ihtimalimiz de söz konusu.

- Advertisement -

The Elder Scrolls serisinin Skyrim’den sonraki oyunu hakkında her hangi bir açıklama beklemiyoruz.

Youtube üzerinden izlemek için (Türkiye saati ile 05:00);
https://www.youtube.com/user/BethesdaSoftworksUK

Twitch üzerinden izlemek için (Türkiye saati ile 05:00);
Watch live video from Bethesda on www.twitch.tv

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler