div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

E3’ten CoD: Black Ops III izlenimleri

- Advertisement -

E3 2015’de dün akşam gerçekleşen Sony konferansında pek çok oyun tanıtıldı. Tanıtılan oyunlardan en dikkat çekenlerinden biri de elbette Call of Duty: Black Ops III oldu. Hem senaryo hem de multiplayer oynanışa dair iki adet video yayınlandı.

Her iki videoya baktığımız zaman ilk dikkat çekici durum, elbette oyunun yakın gelecekte geçiyor olması ve gerek atmosferin, gerek kullandığımız silahların buna uygun tasarlanmış olması. Yayınlanan senaryo modu videosunda hikayeye dair pek bir ipucu elde edemedik ve co-op oynanışa dair bazı izlenimler edindik. Ancak her iki videoda da aksiyonun oldukça hızlı gerçekleşeceği gözüküyor. Özellikle multpilayer oynanış videosunda refleks ve hız oldukça önemli olacak gibi duruyor. Ancak Multiplayer videosu hem oyunun geçtiği zaman nedeniyle oluşan atmosferden hem de oynanış açısından bana Titanfall’u hatırlatmadı değil. İzlediğiniz zaman ne demek istediğimi siz de anlayacaksınız.

Call of Duty: Black Ops III 6 Kasım’da PC, Playstation 4 ve Xbox One’a çıkacak. Sony ile yapılan anlaşmalar sonucu olarak ayrıca oyunun beta testi de Playstation 4’e özel oalrak Ağustos ayında başlayacak. Tüm bunların yanında oyuna gelecek yeni haritaları da ilk önce Playstation 4 oyuncuları deneyecek. Son olarak ise oyunun Playstation 3 ve Xbox 360 için de geliştirildiği ve eski nesli es geçmeyeceği biliniyor. Ancak bu konsollar için bir çıkış tarihi verilmedi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler