div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

E3’ten Xbox kullanıcılarına harika haberler var!

- Advertisement -

Xbox One’ın ilk günden beri Ps4’ün satış anlamında gerisinde kalmasını telafi edecek bir şeyler yapmasını zaten bekliyorduk.

Beklendiği gibi pek çok geliştirme söz konusu, en iyisi madde madde inceleyelim;)

Geriye uyumluluk
Xbox 360 oyunları bundan böyle Xbox One’da çalışacak. Ne kadar da muhteşem gözüküyor değil mi? Eğer kutulu oyunların değil de, sadece Xbox Live’dan indirilen oyunların bu desteğe sahip olacağını gözardı ederseniz gerçekten de öyle. Bir şekilde Xbox’ın bugüne kadar sahip olduğu en geniş oyun koleksiyonuna sahip olması için önünde hiç bir engel kalmadı.

DSC_3955

Xbox One Elite Controller
Xbox’ın E3’teki diğer bir sürprizi Elite adı verilen yeni gamepad’leri oldu. Tuş haritasının değiştirilebilmesi ve tuşlara hassaslık değeri girilebilmesi gibi kişiselleştirilebilirlik seçenekleri yanında hedeflenen en önemli özellik geliştirilmiş hassasiyet. Benim gibi gamepad’de fps oynama özürlü insanlar için ne kadar değişiklik yaratacak, fiyatı ve çıkış tarihi ne henüz bilemiyoruz ama gerçekten harika gözüküyor. Videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Fallout 4 için geliştirlen PC modları Xbox’ta kullanılabilecek
İşte muhteşem bir haber daha. Fallout 4 için geliştirilen PC modları artık Xbox One üzerinden de desteklenecek ve indirilebilecek. Sony’nin bu yeniliği destekleyip desteklemeyeceğini bu gece göreceğiz. Ayrıca bir diğer iyi haber, geriye uyumluluk sayesinde Fallout 3 ve 4’ün bir arada olduğu paketlerin oyunculara sunulması da artık mümkün.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler