div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

EA Access artık PC’de!

- Advertisement -

Şimdiye kadar Xbox’a özel olarak sunulan EA Access, çıkışının üzerinden 17 ay geçtikten sonra PC’ye geliyor.

EA’in aylık cüzi bir miktar ödeyerek, 15 oyunluk listesine ulaşma olanağınızı sağlayan, indirim ve bir oyunu çıkmadan önce denemek gibi avantajlara sahip hizmeti EA Access’ın PC platformundaki adı ise Origin Access. Xbox platformunda büyük bir ilgi ile karşılanan ve hayli de iyi eleştiriler alan hizmette neler var gelin bir bakalım.

Öncelikle aylık 4.99 euro karşılığında 15 oyunluk bir liste (Vault) size sunulmakta ve bu listede Dead Space (1-2-3), Battlefield (3, 4, Hardline), Need for Speed: Rivals, Dragon Age (Origins, 2, Inquisition), This War of Mine, The Sims 3: Starter Pack, SimCity, Plant vs Zombies: Garden Warfare ve FIFA 15 bulunuyor. Aboneliğiniz devam ettiği müddetçe bu oyunlara erişiminiz ücretsiz.

Satışta olan tüm EA oyunlarına minimum %10 indirim de sağlayan sistem, aynı zamanda oyunları herkesten önce oynayabilmenizi de mümkün kılıyor. Daha önce FIFA 16’yı herkesten önce deneyim etmenin (Xbox) tadına ekipçe vardığımızdan, hizmetin en büyük avantajı bu diyebiliriz rahatlıkla. Origin Access’ta erken deneyim edilecek (4 Şubat) ilk yapım olan Unravel, herkesin erişimine ise 9 Şubat tarihinde açılacak.

İşin sıkıntılı tarafı ise Origin Access’ın henüz Türkiye’yi desteklemiyor olması. Yine de aklınıza kötü şeyler getirmeyin zira şu anda bu uygulamadan faydalanabilen yegane ülkeler Almanya, İngiltere, ABD ve Kanada. Haliyle uygulama henüz dünya çapına yayılmış değil, ancak bunun için çok bekleyeceğiz gibi gözükmüyor.

origin-access

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler