div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

EA Play: E3’e veda mı?

- Advertisement -

E3 bilindiği gibi oyun fuarı denilince akla gelenlerin ilki, tam bir oyun festivali. EA’in ise başka planları var gibi gözüküyor.

E3’ün en büyük katılımcılarından biri olan ve her sene en büyük sahne şovlarından bazılarına imza atan EA bu sene de E3’ün katılımcı listesinde gözüküyor ve 14-16 Haziran tarihlerinde fuarda yerini alacağı neredeyse kesin. Detaylarda ise bu katılımın önceki yıllardaki kadar büyük olmayabileceğini gösteren bazı işaretler mevcut.

Basın mensuplarına bu hafta gönderilen maillerde EA’in 12-14 Haziran tarihlerinde Los Angeles ve Londra’da eş zamanlı olarak düzenleyeceği EA Play etkinliğine katılım durumları soruluyor ve akla gelen ilk soru da EA’in Blizzcon benzeri bir organizasyon peşinde olup olmadığı elbette.

EA şüphesiz kendi etkinliğini yaratabilecek ve ilgi toplayabilecek kadar dev bir firma, bu etkinliğin E3’ten iki gün önce başlayıp, E3’ün başladığı gün sona ermesi ise kafa karıştırıcı, bakalım neler göreceğiz.

1456336888468

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler