div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Earthbound’ın plak seti Avrupa’ya geliyor!

- Advertisement -

Geçtiğimiz Mart ayında, Brooklyn merkezli plak şirketi, Ship to Shore PhonoCo. Mother oyun müziğini remaster yaparak batı ülkelerinde piyasaya sürmek için Kickstarter kampanyası başlatmıştı. Kampanya hedefi olan $42.000 doları geride bırakarak, $75.252 dolar toplamıştı ve şimdi ise aynı şeyi Mother 2 için yapmak istiyor yani Earthbound için.

“Brian Wilson, Frank Zappa, John Lennon, Suzuki ve Tanaka bir araya gelerek daha önce hiç görülmemiş bir ses ortamı yaratıldı.” diyen Ship to Shore devam etti, “İlk defa özellikle Japonya dışında dinlenilmesi için remaster’ı yapılan Mother 2, video oyunu müziği sevenleri için olmazsa olmaz.”

Ship to Shore facebook sayfasında Mother 2 için, 26 Ağustos yani bugün Türkiye saati ile akşam 8’de ön siparişe açılacağını duyurdu. $40 dolara satılacak olan plak dört farklı renkte gelicek: Klasik Siyah Vinil, Siyah/Beyaz karışık, Mavi/Sarı ayrı ve Kaplıca Pembesi. Ancak Mother 2 oyun müziği 2016’nın ilk çeyreğinden önce piyasaya sürülmeyecek ve şirket hem Avrupa hem de Kuzey Amerika’ya dağıtımı yapacak.

Oyun müziğinin bir örneğini Soundcloud‘ta şimdiden dinleyebilirsiniz bile.

Ön sipariş bilgileri ve daha fazla ayrıntı için şirketin web adresi.

jpg

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler