div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Echo of Soul PvP modları nasıl olacak?

- Advertisement -

Aeria Games oyunun üç adet PvP modunu tanıttı.

Koreli bir yapım olan, Avrupa’ya ise Aeria Games etiketiyle pazarlanan Echo of Soul’u bekleyen bir kitle halihazırda mevcut.

Aeria Games, F2P olacak olan oyunun bekleyenlerini sevindirecek yeni bilgiler paylaştı. Yapımcılar oyunun PvP sistemi hakkında bilgi vererek PvP modlarını tanıttılar. Oyunda PvP için kullanılacak savaş alanları ve arenalar olacağı, lonca savaşlarının yaşanacağı ve teke tek müsabakaların yer alacağı açıklandı.

Savaş alanlarında çeşitli bölgeleri takımımızla beraber elde tutmaya çalışacağız. Bu bölgeler oldukça geniş alanlar olabilecek. Oyunda birden fazla savaş alanı bulunacak ve her birinde farklı stratejilerle oyunlar oynanacak. Arenalar ise oldukça basit şekilde çalışacak. Arkadaşlarımızla veya tek başımıza maç sırasına girip 5v5 savaşlara dahil olabileceğiz. Lonca savaşları ise oyunun içerisine PvP’nin yanı sıra PvE sistemini de sokacak. Bir yandan rakip takımla mücadele edecek diğer yandan büyük bossları kesmek için uğraşacağız. Ve elbette son olarak istediğimiz oyunculara meydan okuyup 1v1 savaşlar gerçekleştirebileceğiz.

Her şeye rağmen görülen o ki Echo of Soul PvP yönüyle MMORPG dünyasına devrimsel bir özellik katmak yerine garanti yola giderek sıradan PvP modlarıyla oyuncuları tatmin etmeye çalışacak gibi duruyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler