div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Echo of Soul’a 1.5 güncellemesi yayınlandı!

- Advertisement -

Aeria Games’in uzun süre merakla beklenen; ancak açıkçası bana pek de aradığımı sunamayan Echo of Soul güncellemeler ile oyunu çok daha iyi seviyeye getirmeyi planlıyor.

Bu bağlamda oyunun 1.5 güncellemesi Echo of Soul’a yeni oyun içerikleri ve yepyeni bir sınıf kazandırıyor. Öncelikle yeni sınıftan bahsedelim. Oyuna gelen olan Warlock sınıfı iki uzmanlaşma alanına sahip durumda. Bu uzmanlaşma alanları Reaper ve Tormentor olmak üzere ikiye ayrılıyor ve oyunda bu sınıfı 60. seviyeye çıkaran ilk oyuncu özel bir title kazanacak. Ayrıca eğer 31 Ekim’e kadar bu sınıfla 60. seviyeye ulaşırsanız özel bir Warlock kostümü kazanabilirsiniz.

Yeni sınıfın yanı sıraysa oyuna Crimson Fortress ve Destroyed Cardilla isimli yepyeni iki sınıf zindan ekleniyor. Eklenen zindanlar bunlarla sınırlı değil. Yeni bir tier 5 solo zindanı ile tier 6 parti zindanı da bundan böyle yeni yartıklar ve yeni bosslar ile oyundaki yerini alıyor. Son olarak ise oyunun yeni PvP sezonu güncelleme ile beraber başladı ve Mart’a kadar süreceği açıklandı.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler