div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Efsanevi Sebastien Loeb’ün ralli oyunu yolda!

- Advertisement -

Colin McRae ve Richard Burns gibi iki şampiyonun ardından ralli sporunun gelmiş geçmiş en büyüğü Sebastien Loeb’ün de artık bir oyunu var ve yıl başında piyasada olacak.

Milestone’u seversiniz veya sevmezsiniz, oldukça çalışkan olduklarını kabul etmek gerek yine de. Asla klasik bir oyuna imza atamamış olan firma (Evet maalesef RIDE’da o seviyede değildi.) yine de belli bir kalite çizgisini tutturmayı daima başarıyor ve oynanması keyifli yapımları ardı ardına piyasaya çıkartıyor. Kendilerini bir konuda asla affetmeyeceğim, “Hata yapınca zamanı geri alma” denilen ve yarış oyunlarının bir kısmını mahveden o naneyi ilk kullananlar (bkz. S.C.A.R.S) kendileri olduğu için.

2016’nın başlarında piyasaya sürülmesi beklenen Sebastien Loeb Rally EVO’nun arcade-simulasyon arası bir çizgide, DiRT oyunlarına yakın olacağını öngörebiliriz rahatlıkla. Simülasyon kısmını ise DiRT Rally ve Richard Burns Rally domine etmeye devam edecektir.

DiRT Rally’nin muhteşem fizikler ile modellediği Fiat 131 Abarth’ın Sebastien Loeb Rally Evo versiyonunun fragmanı aşağıda;

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler