div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Efsanevi oyun System Shock geri döndü!

- Advertisement -

İlk defa 1994 yılında piyasaya çıkan ve zamanı için çok üst düzeyde bir FPS-Adventure deneyimi sunan System Shock yenileniyor.

Belki çoğunuz bu seriyi System Shock 2 ile tanıdı ancak ilk oyun da bir o kadar muhteşem özelliklere sahipti.

Artık 4:3 olarak 1024*768 ve 16:9 olarak 854×480 çözünürlüğü destekleyecek olan oyuna gelen en önemli eklenti ise artık mouse kullanarak kamerayı kontrol edebilecek olmanız (Mouselook). Ayrıca zamanında bizi oyunu oynatmaktan soğutan (ve gariptir oyunu böyle kabullenmiştik, o zamanlar aklımıza bunları birisinin düzeltmesi gerektiği gelmiyordu bile) bazı bug’ları 21.yıl şerefine(!) düzeltilmiş durumda. Ayrıca artık klavye kontrollerini de kendinize göre düzenleyebileceksiniz ki bu çok iyi olmuş, oyun neredeyse RPG kadar detaylı bir oynanışa sahipti zira.

Oyun GOG.com üzerinden 6.59 pound’a satışa sunulmuş durumda, üstelik kısa bir süreliğine indirim de mevcut (5.29 pound). Kesinlikle kaçırmayın, eğer grafik benim için her şey demiyorsanız elbette.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler