div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

En iyi Power Armor nerede bulunur?

- Advertisement -

Bunun için oyunu oynarken oldukça engebeli yollardan geçmek durumundasınız. Ama zor olan güzeldir.

Gelelim bu ulaşılması zor zırha. X-01 suit adındaki bu güç donanımına ulaşmak için birden fazla tehlikeli ve vahşi bölgeden geçiş yapmanız gerekiyor daha önce dediğimiz gibi. Buralarda gizlenmiş olan silahları, türlü çatışmaları aşarak elde ediyorsunuz. Buna da değiyor, çünkü X-01 Power Armor gelebilecek dış saldırılara karşı gerçekten dayanıklı.

1527314947247355208

Dediğimiz gibi bu gerilim dolu yolculuğa “Custom House Tower” adlı binanın (bkz.en altta) olduğu bölgeyi arayarak başlıyorsunuz. Goodneighbour’un biraz doğusunda kalıyor. Esas önemli olan nokta, bölgenin solunda olan “35 Court” adlı yeşil renge boyanmış binayı bulabilmek. Size içeride gerçekten güçlü bir X-01 takımı olduğunun garantisini verebiliriz, ancak binaya giriş için belli bir seviyeye atlamış olmanız gerekiyor. Level 27’ye gelmediyseniz oyunda biraz daha vakit geçirmeniz şart.

1527314947178552904

Tabii olay bununla sonlanmıyor. 35 Court’a gidiş esnasında size saldıran düşmanlar tarafından çevreleniyorsunuz ama merak etmeyin bu bölümü kolayca aşacağınızı düşünüyoruz. Zorlanabileceğinizi düşündüğümüz bir bölüm var ki o da 35 Court’ın ilk katında karşınıza çıkacak iki robotla olacak mücadeleniz olacaktır. Burada biraz daha fazla el bombası kullanmak işinizi kolaylaştıracaktır. Mücadele sonunda ise robotların size engel olduğu odalara gerekli butona basıp giriş yapıyorsunuz ve burada bulacağınız X-01’ ler sizin oluyor! Artık en iyi power armor takımına sahipsiniz.
Her neyse, oyunun başka eğlenceli yanları da var tabi. Kendi stilinize göre X-01 donanımınızı ayarlayıp her parçasıyla değişiklikler yapabiliyorsunuz bu da sizi daha güçlü konuma sokuyor.

- Advertisement -

1527314947257137224

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler