div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

En muhteşem ralli parkuru artık DiRT Rally’de!

- Advertisement -

Tüm motorsporları sevenlerin en favori parkurları arasında yer alan 1000 Göller Rallisi’nin 12 etabı oyuna ücretsiz olarak eklendi.

Dar, bir o kadar da süratli düzlükleri, birbiri ardına gelen zıplama noktaları ve yolun hemen kenarından başlayan orman sınırı ile bilinen 1000 Göller Rallisi 0.8 güncellemesi ile beraber oyunculara sunuluyor artık. Üstelik neredeyse full Jyvaskyla, 12 etap birden!

Yenilikler de sadece bununla sınırlı değil. Bu güncelleme ile beraber yeni bir sınıf ralli aracı oyuna ekleniyor. “2000’s cars” adlı bölüme iki de araç eklenmiş durumda 2001 sezonundan. Bunlar da Ford Focus RS WRC 2001 ve Subaru Impreza WRC 2001. Bununla birlikte artık kendi custom şampiyonalarınızı kendiniz yapabilecek, hangi pistten hangi etaplar eklenecek kendiniz karar verebileceksiniz. Ayrıca bir kısım oyuncunun çok istediği mouse ile kontrol de oyuna eklenmiş durumda (Live for Speed tutkunları buraya!)

Son döviz fiyatlarından biraz etkilenip Steam üzerindeki fiyatı 63tl’ye yükselmiş olsa da verdiğiniz her kuruşa değecek olan, çıktığında Codemasters’ın yaptığı en iyi oyun olmaya aday bu yapımı kaçırmayın. Yapımın ilk bakış/testini derginizde okuyabilirsiniz.

Ayrıca gerçek ralli görüntüleri ile 100 Göller Rallisi videosu da ekleyelim. “Uçan Finli” tabiri nereden geliyor, aşağıda yanıtını görebilirsiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler