div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

En sinir eden 5 oyun bölümünde 1. sıra!

- Advertisement -

5.Sıra: Driver Tutorial
4.Sıra: Diablo II Act III ormanları
3.Sıra: Half-Life: Blast Pit
2.Sıra: Mafia – Fairplay (Yarış bölümü)

Geçen hafta başladığımız en sinir eden oyun bölümlerinde 1.sıraya geldik. İlk sıraya yerleşecek oyunu tartışırken elbette aklımıza onlarca ve hatta yüzlerce oyun geldi. Herkesin ortaklaşacağı yegane oyunu bulmak gerçekten zordu. Bu öyle bir oyun olmalıydı ki herkes sevmeli fakat bir yandan kişiye bölümleriyle klavye veya gamepad kırdırtmalıydı. O bölümde takılacağımızı bile bile defalarca denediğimiz ve buna rağmen yine de oynadığımız ve asla sevmeyi bırakmadığımız bir oyun olmalıydı. Böyle düşününce cevap basit oldu:

Super Mario Bros.

Mario

Peki Super Mario Bros.‘un hangi bölümü? Elbette, bu oyunun her bölümü zor. Boss fight denilebilecek 4. bölümler değildi. Burası zaten zor olmalıydı bu sebeple çok da üstüne gitmedik. Genelde her dünyanın ilk bölümü de kolay olurdu. Peki yer altında geçen ikinci bölümler? Hmmm. Evet zor ama en zoru mu? Bu da tam içimize sinmedi. Gökyüzünde geçen bölümler. Evet, evet sanırım bulduk. Aradığımız şey yoksa bu bölümleri mi!? Çok yaklaştık gibi tam emin olamadık. Elbette, sürekli düşmek kesinlikle çok sinir bozucuydu. Uçan kaplumbağalar, üstümüze gelen mermiler. Yine de tam emin olamadık. Sonra aklımıza öyle bir bölüm geldi ki…

Super Mario Bros.un su altı bölümleri

Tabi ki su altı bölümleri!!!! Bir kere oyunun genel oynanışından farklı. Sürekli zıplamak gerek. Bazı yerlerde ayağımız yere değebilse de bazılarında uçsuz bucaksız deniz Mario‘yu (Veya Luigi) kendine çekerek yutuyordu. Sürekli üstümüze gelen balıkların yavaşlığı kaçışı kolay gösterse de son anda onlara değmek veya bölüm yapısı sebebiyle bir yerde sıkışarak onların hedefi olmak oldukça olası bir durumdu. Peki ya o deniz anaları? Rastgele hareket eden ve bir anda üstünüze gelen o lanet yaratıklar?

- Advertisement -

mario super mario bros underwater 1600x900 wallpaper_wallpaperswa.com_87

Evet, artık emindik. Bu bölüm herkesin kabusu olmuştu. İşin ilginci büyük bir kabus olmasına rağmen herkes seviyordu da. Böyle olunca birinciliği alması kesin oldu. Sizi çok seviyoruz Super Mario kardeşler. Fakat bilin ki bizi çok yıprattınız.

Bir başka sıralamada görüşmek üzere.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler