div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

En sonunda birileri onları düşündü: The Dwarves

- Advertisement -

Rol yapma oyunları veya fantastik edebiyat kültürü ile ilgiliyseniz şu durumdan haberiniz vardır. Cüce ırkına her zaman yardımcı oyuncu rolü verilir (Yüzüklerin Efendisi’nin filmlerinde Gimli’nin düştüğü durumu biliyoruz). İyi savaşçıdırlar, inatçıdırlar bunu biliyoruz ama onları bir türlü başrolde göremeyiz. Merkezi Boston, Massachusetts’de bulunan KING Art Games yeni kickstarter projeleri ile bu durumu değiştirmeyi amaçlıyor.

Oyunu geliştiren ekip Brian Fargo (Planescape: Torment, Wasteland 2) ve Max Schaefer (Diablo, Torchlight) gibi rol yapma oyunlarının dev isimlerinden onay ve destek aldı.

Oyunun dünyası Alman yazar Markus Heitz’ın fantastik serisinin ilk kitabı olan Dwarves üstüne kurulu. Oyunda insanlar arasında yetiştirilmiş Tungdil isimli bir cüceyi kontrol edecek ve oyunun geniş dünyası içerisinde çeşitli maceralara atılabileceğiz. Oyun uzun bir oynanış, bir çok yan görev ve ekibimize katabileceğimiz 15 farklı karakteri vaat ediyor. Detayları ve projenin gelişimini Kickstarter sayfasından takip edebilirsiniz.

https://www.kickstarter.com/projects/kingartgames/the-dwarves-a-new-storydriven-fantasy-rpg?ref=video

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler