div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

En yaratıcı sen ol, hediyeleri kap!

- Advertisement -

LEVEL, Şubat ayı itibarıyla siz okurlarımızla etkileşimi artırmak ve nihayetinde de çabanız ve emeğiniz için sizi ödüllendirme adına bir etkinlik başlattı.

İki kategoride sizden gelecek olan çalışmalar sonucunda Aral İthalat’tan sürpriz oyunlar kazanabileceksiniz!

Inbox’a mail at!
Yapmanız gereken basit: Yıllardır LEVEL Dergisi’nde bulunan “Posta” bölümüne e-posta atmak. Sorduğunuz soruların kalitesi, e-posta’nın eğlence oranı ve yaratıcılığınızla ayın en iyi e-postasını hazırlayın, [email protected] adresine gönderin, kazanın. (Tek bir e-posta atmanız yeterli, aynı e-postayı sürekli göndererek şansınızı artırmanız mümkün değil.)

İstediğin bir oyuna inceleme yaz!
Şubat ayında aynı zamanda sizden gelecek olan incelemelere de yer vereceğiz. Çok eski bir oyun olmaması kaydıyla, sevdiğiniz bir oyunu en fazla 3000 karakter (boşluklar dahil) olarak bize gönderin, ayın en iyi incelemesi sizin olsun ve ödülü kapın. İncelemeleri göndermek için de yine [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

Tüm bunlar için son gönderim tarihi her ayın 20’si!

Haydi herkes klavye başına!

Haberler

2 YORUMLAR

  1. Bir ara editör alımlarınız vardı. O zaman bir başlamıştık 3 ay kadar devam ettik. Fakat sonrasında sessizce hiçbir olumlu/olumsuz bilgilendirme yapmadan yarı yolda bıraktınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler