div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Epic Games Fortnite maçlarına bot ekleyeceğini duyurdu

- Advertisement -

Epic Games‘in geliştirdiği ve 25 temmuz 2017 tarihinde piyasaya sürdüğü Fortnite, iki yıldır oyun dünyasını kasıp kavuruyor. Bildiğiniz üzere ilk olarak PvE modunda bir oyun olarak çıkan Fortnite, battle royale modunun gelişi ile birlikte tüm dikkatleri üzerine toplamıştı. Oyunun PvE modundan bahsetmek gerekirse, dilerseniz tek dilerseniz dört kişilik takımlar ile birlikte yapılar oluşturarak gelen düşman dalgalarını temizliyor ve ilerlemeye devam ediyorsunuz fakat oyuncuların asıl dikkatini çeken kısım bu değil, oyunun battle royale kısmı. Oyunun bu modunda da çoğunuzun bileceği üzere 100 kişi bir adaya düşüyor ve en son hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyorsunuz. Epic Games nihayet oyunun battle royale moduna birtakım değişiklikler getireceğini duyurdu.

Bu değişikliklerin tamamı oyunun eşleştirme kısmını geliştirmeye yönelik. Yapımcıların da kabul ettiği üzere 2017 yılından beri oyunun ana modlarındaki eşleştirme sisteminde pek değişiklik yapılmadı, yani bu da demek oluyor ki oyuna giren oyuncuların çok daha iyi veya kendisinden daha kötü oyuncularla eşleşme ihtimali çok yüksek. Epic Games de yeni gelecek güncelleme ile birlikte oyuncuların kendi beceri düzeyine daha yakın oyuncular ile eşleşeceğini ve daha adil oyunlar oynayacağını belirtti. Epic Games‘in getireceği yenilikler arasında oyuncuların beceri kazanması için daha iyi bir yol sunmak adına oyuna 11.sezonda botlar eklenecek. Bu durum ilk duyulduğunda oyuncuları biraz endişelendirebilir fakat endişenelecek bir durum söz konusu değil çünkü oyuncuların kendini geliştirmesi ile birlikte botların sayısının azalacağı da belirtildi. Fortnite’ın 11.sezonunun ne zaman çıkacağı bilinmiyor fakat işaretler ekim ayının başlarında geleceğini gösteriyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler