div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Ertelemelerde son perde: Deus Ex Mankind Divided

- Advertisement -

Yılın bu dönemini iki şey ile hatırlayacağız. Bir sene boyunca beklediğimiz oyunların yarısının bir ay içinde piyasaya çıkması ve birbiri ardına ertelenen oyunlar ile.

Birbiri ardına gelen bu ertelemelerin son kurbanı da Deus Ex: Mankind Divided oldu maalesef. Eidos Montreal’den yapılan açıklamaya göre oyunun 23 Şubat 2016 olan çıkış tarihi 23 Ağustos 2016’ya çekildi. Birileri yaz aylarında oyun gelmiyor mu demişti?

Eidos Montreal’in patronu David Anfossi’nin blog yazısında belirttiği üzere bu ertelemenin sebebi çözülmesi olmazsa olmaz büyük problemler değil, oyunun cilalanması için gerekli ek süre ihtiyacından kaynaklanıyor. Anfossi ortaya çıkardıkları üründen emin olduklarını ve gurur duyduklarını ancak oyunda ilerledikçe elden geçirmeleri ve rafine etmeleri gereken kısımlar olduğunu, bunların da ek süre gerektirdiğini belirtip bu erteleme ile oyuncuları hayal kırıklığına uğrattıkları için özür diledi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler