div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Eski tanıdıklar Street Fighter V ile geri mi dönüyor?

- Advertisement -

Bilindiği gibi Street Fighter V, bu ay sonunda Playstation 4’e özel olarak beta aşamasına geçecek, bazı karakterlerin sonraki aşamalarda döneceğine dair de bazı haberler mevcut.

Yoshinori Ono’nun Brezilya’da geçen yeni arena’yı tanıtırken gıyabında Blanka’nın döneceğini de ilan etmiş olduğu malum. Siliconera’nın kaynağını belirtmediği, ancak oldukça emin gözüktüğü haberine göre ise eski Street Fighter oyunlarından dört karakter de geri dönüyor Street Fighter V ile beraber. Bunlar Street Fighter 3’ten Alex ve Urien ile, Street Fighter Alpha 3’ten Karin Kanzuki ve R.Mika. Oyunda nasıl görünecekleri ve diğer herhangi bir konuda açıklanmış veya yayınlanmış bir şey olmadığını belirtelim.

Bu karakterlerin üçünün daha sonra Capcom’un başka oyunlarında da boy gösterdiğini, R.Mika’nın ise ilk günden beri oyuncuların favorisi olduğunu düşünürsek çok da mantıksız bir senaryo sayılmaz. Yine de Capcom’dan resmi bir açıklama gelene kadar tamamı söylentiden ibaret.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler