div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Eskilerin futbol oyunu günümüze yeniden geliyor!

- Advertisement -

Dino Dini’s Kick Off Revival adındaki oyunumuz PlayStation 4 ve PlayStation Vita için 2016 yılında gelecek. Halen daha yapım aşamasında olan oyunun yapımcısı Dino Dini, The Digital Lounge ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. İlk futbol oyunu 1989 yılında Atari ST ve Amiga’ya gelmişti, birkaç devam oyunuyla birlikte aynı zamanda menajerlik oyunu’da gelmişti. Ancak 2002 yılından beri yeni bir futbol (Kick Off) oyunu gelmiyordu. Oyunu geri getiren yapımcı olan Dini ise bu konudaki heyecanını dile getirirken ekledi;

Kick Off oyunlarında skor yapmak ve gol atmak gerçekten çok zordu. Ancak golü attığınız andaki o sevincin yerini hiçbir şey tutamazdı. Oyuncu olarak topla kale arasındaki rakibinizi alt etmek ve kaleciyi aşırtmak sizin elinizdeydi, başarmak ya da kaybetmek tamamen sizin elinizdeydi. İşte bu heyecanı tekrardan canlandırmak için elimizden geleni yapacağız.

Henüz oyunun oynanışını gösteren bir video çıkmadı ancak Dini’nin Kick Off oyunları hakkında konuştuğu bir video mevcut.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler