div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

EURO 2016 oyununun kapak yıldızı belli oldu!

- Advertisement -

Galler ve Real Madrid’in kahramanı Gareth Bale, KONAMI’nin UEFA EURO 2016 oyununun kapak yıldızı oldu.

Konami Digital Entertainment B.V., Real Madrid ve Galler milli takımının kanat oyuncusu Gareth Bale’in resmi lisanslı UEFA EURO 2016 oyunu için kapak yıldızı olduğunu duyurdu.

Avrupa Kupası elemeleri sırasında Galler milli takımında yıldızlaşan Bale KONAMI’nin UEFA EURO 2016 turnuvasının resmi oyununun kapak ve reklam materyallerini süsleyecek. Oyun PlayStation®4 ve PlayStation®3 için 21 Nisan’da tek başına oyun şeklinde satışa sunulacak. PlayStation®4, Xbox One™, PlayStation®3, Xbox 360™ ve Windows PC’de PES 2016’ya sahip olan oyuncular ise UEFA EURO 2016 içeriğine 24 Mart’ta ücretsiz DLC şeklinde sahip olacaklar.

Ayrı satılan oyunu satın alan oyuncular ayrıca myClub için bonus içerik olarak Bale’e sahip olma şansını elde edecekler. myClub PES 2016’nın en popüler seçeneklerinden biri ve oyuncuların topladıkları puanlar veya oyun içinde yaptıkları satın alımlar yoluyla kendilerine bir takım kurup zafere götürmelerini sağlıyor. UEFA EURO 2016’nın kutulu versiyonunu satın alan oyuncular özel Elçi Temsilci, kendilerine elemeleri geçen 24 takımı temsil eden yedi oyuncu kazandıracak yedi özel Euro temsilcisi ve 10 hafta boyunca haftalık 10,000GP gibi özel myClub ödüllerine de sahip olacaklar.

Real Madrid’in kanat oyuncusu İspanyol La Liga ekibinin vazgeçilmez futbolcularından biri ve kendisi hızını ve yeteneklerini Galler takımının kadrosunda Fransa’da sahaya çıktığında da gösterecek. Bale Galler’in elemeleri geçmesinde kilit isimlerden biriydi ve hem Gale, hem de Galler milli takımı KONAMI’nin UEFA EURO 2016 oyununda resmi formalar da dahil olmak üzere aslına uygun biçimde yer alacaklar.

PES16_EURO_PS4_2D-TUR

Avrupa’nın en önemli uluslararası turnuvası bu yaz Fransa’da gerçekleşecek ve 24 takım eleme aşamasına geçmeden önce grup maçlarında karşı karşıya gelecek. Avrupa’nın dört bir yanından turnuvaya katılma hakkı kazanan takımlar ünlü Henri Delaunay Kupasına sahip olmak için mücadele edecekler; ilk maç 10 Haziran’da yapılacak ve final maçı da 10 Temmuz’da Fransa’nın göz alıcı Stade de France stadında gerçekleşecek. Bu süre içinde Avrupa’nın en önemli futbol yetenekleri 50 maçta gözler önünde olacak.

- Advertisement -

KONAMI’nin resmi UEFA EURO 2016 oyunu PES 2016’nın ana menü ekranına otomatik olarak eklenirken, fiziksel versiyonda hem PES 2016 oyunu, hem de UEFA EURO 2016 içeriği bulunacak. UEFA EURO 2016 bu yılki turnuvadan tüm ikonografi ve sunum öğelerini ve Temmuz ayında finale ev sahipliği yapacak olan Stade de France stadını da içerecek. Tüm kadrolar turnuvaya katılan ülkelerin güncel kadrolarıyla, oyunun yenilikçi Futbolcu Kimliği ve Takım Kimliği sistemleri de hem futbolcuların, hem de takımların aslına uygun oyun stilleriyle güncellenmiş olacak.

Gareth Bale’nin dünya futbolunun en önemli isimlerinden biri olduğunu dile getiren Konami Digital Entertainment B.V Avrupa Futboldan Sorumlu Marka Direktörü Erik Bladinieres, “Gareth Bale’yi
PES 2016 için UEFA EURO 2016 içeriğinin yüzü olarak görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gale’in sahip olduğu yetenek onun Avrupa’nın en büyük milli takımlarının yeteneklerini gösteren bir oyun için mükemmel bir seçim olmasını sağlıyor. Turnuva sırasında Galler için çok önemli bir isim olacak ve biz de kendisinin UEFA EURO 2016 içeriğiminiz kutusunda ve oyun içi içeriklerinde bulunmasından memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

EURO2016BaleENG

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler