div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Euro Truck Simulator 2’de Türkiye esintileri!

- Advertisement -

Euro Truck Simulator 2’nin hangi noktada eğlenceli bir kamyon simülasyonu olmaktan çıkıp kitlelere yayılmış bir çılgınlığa dönüştüğü konusu biraz karışık.

Daha önce kendi kemik kitlesini yaratmış 18 Wheels of Steel serisinin takipçisi olan oyun ülkemizde de çok ciddi bir oyuncu sayısına ve kalabalık bir topluluğa sahip. Binlerce lira harcayarak aldığı bilgisayarı 24 saat boyunca açık tutarak bilgisayar kontrolündeki kontratlı yapay zeka şöförleri sayesinde paraya para demeyen o kadar çok insan var ki, şaşarsınız.

SCS’in son zamanlarda duyurduğu “kokpit aksesuarları” temalı DLC ise tam da millet olarak bizim bayılacağımız türden bir eklenti oldu. Bunun için yapılmış en detaylı modlardan birisinin yapımcısı ise LEVEL okurları için yabancı değil. Seneler önce Level Online’ın ilk sitesinin yapımcısı ve Chip Online’ın webmaster’ı Selçuk İslamoğlu. (SiSL)

Selçuk İslamoğlu oyun için yapılmış en detaylı ve en “bizden” aksesuar setine imza atmış ve SCS’in forumunda da ciddi anlamda ilgi toplamış durumda. Gerekli dosyaları aşağıdaki linkten indirebilir, videodan detaylara ulaşabilirsiniz. Elbette kullanabileceğiniz aksesuarlar arasında LEVEL ve CHIP dergileri de bulunmakta. 🙂

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=34&t=194010

i5nvuLI

- Advertisement -

uoyj79z

xQDoEIs

Haberler

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler