div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Event Horizon sevenler için izometrik korku oyunu: Stasis

- Advertisement -

Bir önceki gerilim-korku oyununun haberini yapmamızın üzerinden kaç saat geçti? İki?

Bu sanki kötü bir şeymiş gibi algılamayın hemen, özellikle de geçmişte hatırladığımız oyunlar içinden bu türde pek çok oyun sayabiliyorken. Kickstarter denen muhteşem icat sayesinde büyük yapımcıların artık bıktıran, bayan, can sıkan “aynı oyunu ısıt ısıt paketle” mantığına mecbur değiliz ve bazı çok parlak fikirler bu sayede kendilerini finanse edip oyunlarını bizlere kadar ulaştırabiliyorlar. Bu sayede büyük dağıtıcıların umrunda bile olmayan 4X oyunlar, hayatta kalma oyunları ve korku-gerilim türü patlama yapma noktasına geldi.

Stasis’de bunlardan biri, izometrik kameradan oynanan, özgün diyebileceğimiz yapıda bir korku oyunu. Kickstarter’da ihtiyacı olan 100 bin doları kısa sürede toplayan oyun, terkedilmiş bir uzay gemisinde geçiyor gibi gözükmekte. Oyunda fazlasıyla Event Horizon hikayesine/filmine atıflar yapıldığını göreceğiz gibi gözüküyor, ayrıca aşağıdaki videodan izleyebileceğimiz üzere karakterimiz çıplak ve steam sayfasındaki notlarda da onun en akla gelmeyecek, en korkunç şekillerde ölebileceği belirtiliyor.

Aslında oyunun alpha versiyonunu 31 Ağustos tarihindeki çıkışından önce de ücretsiz olarak indirip deneyebilme şansınız vardı ancak oyun artık The Brotherhood’un serverlarından kaldırılmış gibi gözüküyor. Yirmi günden az bir zaman kaldığını düşünürsek gayet normal.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler