div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Everybody’s Gone to the Rapture için çıkış fragmanı geldi!

- Advertisement -

Dear Esther’in yapımcısı The Chinese Room’un merakla beklenen macera/keşfetme temalı oyunu Everybody’s Gone to the Rapture 11 Ağustos’ta Ps4’e geliyor.

Son zamanlarda adventure türünün alt başlığı olarak görmeye başladığımız ‘keşif’ temalı oyunlar giderek daha ilgi çekici konseptler ile karşımıza çıkmaya başladı. Bu ay dergide ilk bakış’ını yaptığımız Home is Where One Starts’ın erken erişime girmesinin ardından Everybody’s Gone to the Rapture’da çıkış tarihini açıkladı ve PC sahipleri için kötü haber, oyun beklendiği gibi Ps4’e özel olacak.

The Chinese Room daha önce Dear Esther ile kalplerimizi kazanmayı başarmış, çok yetenekli bir geliştirici, oyunun yayınlanan trailer’ı ve görselleri de bir o kadar merak uyandırıyor. Oyunun konusu hakkında bir akşam radyo ve televizyondan yapılan ‘dışarıya çıkmayın, tekin değil’ uyarıları ve bu huzurlu gözüken kasabada garip bir şeyler olduğu farkındalığı dışında elimizde hiç bir şey yok ve bu noktada olan biteni ortaya çıkartmak da bize düşüyor.

Oyun 20 dolarlık fiyat etiketi ile satışa çıkacak ve Ps+ sahiplerine %20 indirim sunacak, ayrıca ilk iki haftada satın alırsanız dinamik bir Ps4 teması da yanında geliyor. Fragmanda duyduğunuz ses muhtemelen tanıdık gelecektir. Dr. Katherine Collins’e daha önce Half Life 2’de Alyx’i seslendiren Merle Dandridge tarafından hayat verilmiş durumda.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler