div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Everybody’s Gone to the Rapture PC için duyuruldu!

- Advertisement -

Geçtiğimiz yılın en fazla beklediğimiz yapımlarından biriydi Everybody’s Gone to the Rapture, bu yüksek beklentileri de fazlasıyla karşıladı denilebilir.

The Chinese Room tarafından geliştirilen ve PS4’e özel olarak duyurulan oyun, son dönemlerde oldukça talep görmeye başlayan keşif oyunu türünün en iyisi olmaya adaydı ve biz dahil tüm basından çok yüksek puanlar aldı. Silahlarla savaşmadığınız, koşamadığınız (Koşma tuşu gizli de olsa vardı gerçi.), acele etmeden sakince deneyim ettiğiniz bu oyun türünün en önemli gereksinimi elbette iyi grafikler ve iyi bir hikaye, bu iki konuda da fazlasıyla aradığımızı bulduk açıkçası.

Geçtiğimiz aylarda fazla önemsemeyip geçtiysek de oyunun önümüzdeki dönemde Steam’e geleceği ile alakalı çok ciddi bir işaretler vardı bilindiği gibi. Bu kez sadece listede adı değil, Steam veritabanı girdisi de mevcut. Bunun yanında AMD ekran kartı sürücülerindeki notlar da oyunun PC çıkışını müjdeliyordu.

Nihayet The Chinese Room’dan resmi açıklama geldi.

The Chinese Room’dan oyunun PC’ye çıkış tarihi konusunda bir açıklama gelmiş değil, ancak türe ilgi duyan PC oyuncularının sabırsızlandıklarını tahmin edebiliyoruz, fazlasıyla da haklılar.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler