div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

EvilBane: Kuzgunların Yükselişi’nin ön kayıtları başladı!

- Advertisement -

Asya kıtasının en popüler ve en heyecan verici mobil RPG’si EvilBane, sinema tadında aksiyonlarıyla oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor!

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., heyecan verici yeni mobil RPG oyunu EvilBane: Kuzgunların Yükselişi’nin ön kayıtlarını bugün duyurdu. Bilgisayar oyunlarına denk kalitede eşsiz grafiklere sahip olan EvilBane, sinema kalitesindeki aksiyonlar ve mobil oyunlarda daha önce görülmemiş grafikler sunuyor. Görsellik ve aksiyonla birleşerek dikkat çekici bir hikâye ortaya koyan EvilBane, oyuncuları kendi dünyasına çekerek aksiyonun ana karakteri haline getiriyor.

Netmarble tarafından hazırlanan özel bir promosyonla, EvilBane’in resmi sitesi üzerinden ön kayıt yaptıran oyuncular, oyun piyasaya çıktığında kullanabilecekleri ücretsiz bir “Nadir Silah” kazanabilecekler. Google Play kullanıcıları ise Google Play üzerinden ön kayıt yaptırarak oyunla ilgili tüm güncel haberleri takip edebilecekler.

Geçen sene Asya’nın bazı bölgelerinde “RAVEN” olarak tanıtılan EvilBane, Kore’nin 2015’te en sevilen aksiyon RPG oyunlarından bir olan MARVEL Future Fight’ın yayıncısı Netmarble için büyük bir başarı oldu. İlk 40 günde bir milyon günlük kullanıcı sayısına ulaşan ve ilk 78 günde beş milyon indirmeyi geçen oyun, büyük övgüler aldı ve geçen sene Kore’nin App Store’da ve Google Play’de en çok gelir getiren oyunu oldu. Sınır tanımaz popülerliğinin desteği ile oyun, Nisan 2015’te Google Play’de dünyanın 4’üncü gelir getiren oyunu, Ağustos 2015’e gelindiğinde ise hem iOS’ta hem de Google Play’de 8’inci en çok gelir getiren oyun olmayı başardı.

Netmarble Chief Global Officer’ı Seungwon Lee, “EvilBane, Netmarble’ın en yüksek kalitede ve aksiyon dolu mobil oyunlar üretme hedefinin bir başka harika örneği. Oyunun muhteşem ve ayrıntılı efektleri bilgisayar oyunu kalitesinde ve ekrandan çıkacakmış gibi duran kesintisiz aksiyon sekansları sunuyor. EvilBane’in yakında çıkacağı duyurusunu yapmaktan son derece mutluyuz ve bu heyecanlı aksiyon oyununu bir an önce Netmarble takipçileriyle paylaşmayı istiyoruz.” dedi.

EvilBane : Kuzgunların Yükselişi Facebook sayfası.
EvilBane: Kuzgunların Yükselişi’ne buradan kayıt olabilirsiniz.

– Ön kayıt yaptıran tüm oyuncular Nadir Silah, Google Play’den ön kayıt olan oyuncular ise ayrıca 30.000 Altın kazanacaklar. Ayrıca ön kayıt yaptıran oyuncuların sayısı 200.000’e ulaşırsa özel bir hediye daha olacak.

- Advertisement -

Oyunun hikâyesini merak edenler için:

Epik Ölçülerde Muhteşem Bir Hikaye

EvilBane’in hikayesi nesilden nesle geçen gizemli bir mirasla başlıyor ve Cennet Taşları’nı kullanarak ekipmanları güçlendirmenin yolunu keşfeden insanları anlatıyor.

Hikâyeye göre insanlar, Cennet Taşları’nı kullandıkça kristallerin gücü artmış ve gövdelerinde güçlerini saklayabilir hale gelmişler. Zamanın bilgeleri Cennet Taşları’nın kullanımı üzerine bir gizlilik perdesi çekmiş ve tüm varlıklarını tüm dünyadan saklamak için büyük çaba sarf etmişler.

Hikâye Muhafızların Savaşı’nın bitiminden yirmi yıl sonra, ünlü kahraman Sör Dominion’un sonunda en güvenilir öğrencisiyle birlikte Matera’ya dönüşüyle devam ediyor. Böylece, dünyanın dört bir tarafındaki EvilBane oyuncularının yardımıyla hikâye tekrar başlamış oluyor.

EvilBane’deki oynama özellikleri arasında yer alanlar:

– Karakterlerle tanışın: Luke, düzenli olarak gelişen bir karakter. Tüm özellikleri dengeli ve düzenli olduğu için ideal oynama deneyimi sunarken, Khara dengeye büyük önem veriyor. Savunması zayıf olsa da, üstün çevikliği sayesinde son derece ölümcül. Vango ise istisnai fiziksel yeteneklere sahip. Yavaş ama güçlü saldırılarla düşmanlarını yok etmeyi seviyor.

– Gerçek bir aksiyon RPG: EvilBane oyunculara, geleneksel aksiyon RPG’lerin klasik oyun mekaniklerine sadık kalarak, her karakter ve her silaha özel animasyonlar yer alıyor. Bilgisayar oyunlarına denk seviyede muhteşem ve ayrıntılı yetenek efektlerine sahip olan Evilbane, ekrandan çıkacakmış gibi duran kesintisiz aksiyon sekansları sunuyor.

– Konsol oyunlarından daha iyi grafikler: EvilBane daha gerçekçi ve ayrıntılı grafiklerle, Unity motorunun kısıtlamalarını bir kenara koyuyor.. Oyun, vurucu aksiyon görüntülerini, bilgisayar oyunlarının seviyesinde ve daha önce mobil oyunlarda hiç eşi görülmemiş grafiklerle sunuyor.

– Ekipman çeşitleri: Ana karakterler Luke, Khara ve Vango için toplamda 1.200 çeşit ekipmandan oluşan bir koleksiyon sunan Evilbane’de her ekipman kendine özgü görünüş ve özelliklere sahip olduğu için oyuncular, tüm bu ekipmanları toplayıp geliştirmenin keyfine varabiliyor.

– Baş düşman akınlarında gelişmiş aksiyon: Oyuncuların oyundan aldığı keyfi en yükseğe taşımak için EvilBane’in akın modundaki baş düşmanlar, sonraki hamleleri tahmin edilemeyecek hale getiren gelişmiş bir yapay zekâyla hazırlandı.

– PvP modunda acımasız aksiyon: EvilBane oyunculara iki çeşit PvP sunuyor. İlk PvP olan Arena’da oyuncular, diğer oyuncularla savaşarak nihai şampiyonu belirleyebiliyor, arkadaşlarına meydan okuyarak yetenek ve ekipmanlarını gösterebiliyor. İkinci PvP olan Lonca Savaşı’nda ise oyuncular kendi loncalarının şerefini korumak için çarpışıyor. Tüm lonca üyelerinin 18 oyuncuya kadar savaşa dahil olma fırsatına sahip olduğu Lonca Savaşı’ndaki sıralama sistemi, oyuncuları loncaları için savaşmaya teşvik ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler