div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

F-Zero’nun ruhani takipçisi iptal edilmek üzere!

- Advertisement -

F-Zero’yu hatırlayanlarınız olacaktır, 1990’ların başından 2000’lerin ortasına kadar Nintendo’nun farklı platformlarında karşımıza çıkan bu seri, bir indie yapımcının ellerinde yeniden hayat bulacaktı.

“Bulacaktı” diyoruz çünkü yapımcı Twitter üzerinden yaptığı ani bir açıklama ile yayınlanan içeriğe gelen olumsuz tepkileri sebep olarak gösterip kickstarter projesinin iptal edileceğini duyurdu. Firma sürenin bitmesine 27 gün kala sadece 935 dolar toplayabildi.

Yapımcı Dave, projenin yeniden ele alınarak ve yeni bir sunumla yeniden geliştirileceğini açıklarken “anladık ki F-Zero’nun bir indie yapımı olarak yeniden kullanıcılar ile buluşması o kadar da istenen bir şey değilmiş” açıklamasını yaptı. Dört ayda geliştirilen oyun 30 kişilik yarışlarda Wipeout benzeri gemiler ile ses hızı üstünde yarışabileceğiniz, neon ışıklarıyla bezeli bir atmosfer sunuyor.

CJJpG6nWEAAPVrG

1080p/60fps’de sorunsuz çalışması hedeflenen oyun aynı ekranda 4 kişinin split-screen seçeneğinde yarışmasını da olanaklı kılmayı ve oyuncunun kendi pistlerini yaratmasını sağlayacak bir editör ile piyasaya çıkmayı hedefliyordu.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler