div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4, 10 Kasım’da geliyor!

- Advertisement -

Çok uzun süredir beklediğimiz Fallout’un yeni oyunu, E3’teki Bethesda konferansında detaylarıyla tanıtıldı.

Oyunun tanıtımı direktör Todd Howard’ın hikayeye henüz nükleer savaşın başlamadan önceki zamanlardan girişiyle başladı ve karakter yaratma ekranında gördük ki kadın karakter ile oynayabildiğimiz gibi bir robot ve bir de bebekten oluşan küçük bir aileye sahibiz orada, sonra bombalar düşüyor ve anlatıldığı kadarıyla bir şekilde hayatta kalıyoruz. Hemen ardından da en yakın dostumuz olacak bir Alman kurt köpeği ile tanışıyoruz.

Fallout 4’te çevreden çalı, çırpı, lastik, tahta ne varsa toplayıp bunlar ile yeni evler inşa edebilmemiz mümkün. İsterseniz yakın dostunuz için bir köpek kulübesi inşa edebilmeniz bile mümkün, aynı şekilde bu eve elektrik çekmeniz, kendi yetleştirdiğiniz taretler ile güvenliğini sağlayabilmeniz de oyuna eklenen detaylar arasında. Crafting seçenekleri sınırsız gözüküyor ki Bethesda’da bu özgürlük temasının üzerinde fazlaca durdu.

Elbette pip-boy’da geri dönüyor, üstelik bu kez Donkey Kong’a benzeyen Red Menace adlı oyunu da bünyesinde barındırmakta. Oyunun Pip-Boy Edition’ının da piyasaya çıkacağını belirtelim, üstelik bu kez gerçek bir Pip-Boy ile birlikte!

293953-VV1

Ayrıca Pip-Boy uygulaması da oyun ile beraber Android ve iOS’a sunulacak.

- Advertisement -

293954-FalloutShelter4

Bir diğer nokta, Fallout Shelter. Bu geceden itibaren Android ve iOS’a sunulacak olan mobil oyun f2p olarak sunulacak ve bir vault’u yönetebileceksiniz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler