div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4 karakterinizi şimdiden tasarlayın

- Advertisement -

Rol yapma oyunlarının en zor kısmı sanırım karakter yaratmak. Önce o ekran başında saatler geçirilir. Neyin ne olduğu anlaşılmaya çalışılır. Ondan sonra ‘Buna mı versem, bu şimdi işime yarar ama oyunun sonlarında ne yapacağım?‘ veya ‘Ya tamam belki çok iyi olmadı ama yeniden oynarım o zaman da başka karakter yaparım (Yeniden oynamadı ve başka karakter yapmadı)’ gibi düşünceler belirir. Oyuna başlanır. Karakter biraz dandik gibi durmaya başlar. ‘Ya olur mu canım önemli olan zaten hikaye değil mi bu bir rol yapma oyunu sonuçta‘ denilir ve karşımıza çıkan ilk fare tarafından kesildikten sonra kayıt dosyası silinir ve yeni karaktere başlanır. Bir çok oyunda da sırf bu kararsızlık yüzünden oyuna başlanamaz.

Fallout 4‘ün çıkışına 5 gün kalmışken en azından bu eziyetten kurtulmak için ufak bir şans var. Fanlar tarafından yapılmış Fallout 4 Build Planner ile şimdiden karakterinizi yaratabilir ve statlarını hesaplayabilirsiniz. Söylediğim gibi, araç fanlar tarafından yapıldığı için resmi değil ve sadece şu andaki Fallout 4‘ün sızmış olan oynanış detaylarını temel alıyor. Yani oyun çıktığı zaman durum daha farklı olabilir. Yine de başında vakit geçirmek eğlenceli.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler