div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4 karakterinizi şimdiden yaratmaya başlayın!

- Advertisement -

Fallout 4, Kasımdan önce gelmeyecek ancak, halen yapım aşamasında olan karakter yaratma programıyla kendi karakterinizi şimdiden yaratmaya başlayabilirsiniz. Sizi fazla bekletmek istemeyiz bu yüzden sizi hemen http://wolfstack.com/vault-111 adresine alabiliriz. Merak etmeyin nasıl bir karakter yarattığınız konusunda sizi eleştirmeyeceğiz çünkü şuan biz de bu işle meşgulüz.

Karakterinize S.P.E.C.I.A.L. özelliklerini dağıtırken ekranın alt kısmında ise eş zamanlı olarak karakterinizin can puanlarının, aksiyon puanlarının ve taşıma kapasitelerinin nasıl değiştiğini görebilirsiniz. Yeterince heyecanlı mı? O zaman bir de şunu okuyun. Karakterinize özelliklerini dağıttıktan sonra üst kısmında perks yani yeteneklerini görebiliyor olacaksınız. Dağıtımınıza göre kombinasyonlar şeklinde karakterinize otomatik olarak bu perkler yükleniyor ve siz bunları takip edebiliyorsunuz. Perks şeması henüz yapım aşamasında ve yarı yarıya bitmiş durumda, ama bu kendi karakterimizi yaratmaktan alıkoyamaz.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler