div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4’de Skyrim’den fazla üs kişiselleştirme seçeneği olacak!

- Advertisement -

Bethesda tarafından yapımı süren Fallout 4, E3’de tanıtılmıştı. Birçok kişiselleştirme özelliği olan oyunda sahip olduğumuz üssünde kişiselleştirmelerini yapabileceğiz.

The Elder Scrolls V: Skyrim’da satın aldığımız bir evin içerisindeki eşyaları ayrı olarak ekleyebiliyorduk. Fallout 4’de ise bundan daha da fazlasını yapabileceğiz. Oyunda kullanacağımız evimizi yani üssümüzü baştan aşağııya biz düzenleyebileceğiz. Duvarları biz yapacağız, kapının nerde duracağına biz karar vereceğiz, masayı, yatağı ve çeşitli eşyaları istediğimiz yere koyabileceğiz yani nasıl bir üsde yaşamak istiyorsak hazırlayabileceğiz ve hikayemize onunla devam edeceğiz. Sanki Minecraft oynar gibi en küçük detaya kadar karar vererek üssümüzü yapabileceğiz. Üssümüzü yaparken olağan üstü evler de yaratabileceğiz. Oyunda üssümüzü yapabileceğimiz çeşitli bölgeler bulunacak ve o bölgelere yerleşebileceğiz.

Öte yandan oyunun 10 Kasımda PC, PS4 ve Xbox One’a çıkacağını ve Bethesda’nın artık daha fazla Pip-Boy üretmeyeceğini hatırlatmayı unutmayalım.

Haberler

2 YORUMLAR

  1. AH şu oyun bir çıksa ne üsler yapacağız da bi çıksa.
    Bu arada benim gibi android kullanıcılarınada müjde fallout shelter 13 ağustos’ta androidde olcakmış.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler