div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4’te Alien Blaster nasıl bulunur?

- Advertisement -

Kotaku’nun Fallout 4 gizemleri serisi devam ediyor. Bu silahla her tür düşmanı rahatça yok edebiliyor, onları adeta buharlaştırıyorsunuz. Gerçekten çok eğlenceli ve kullanması keyifli, umuyoruz ki vereceğimiz ipuçları size de bu silahı kullanma olanağı sağlayacaktır.

Fallout 4’te nadir olarak görülen o müthiş “Alien Blaster” silahını bilmeyen yoktur. Peki oyun esnasında bu silahı nasıl bulabiliriz?
1527420779753226897Bunun için bir takım yönergelerden size bahsedeceğiz.

Öncelikle haritanızda Oberland Station olacak oraya doğru ilerlemeniz gerekli, sonra geri dönüş yaparak kırık çitleri geçin ve ormanlık alana doğru ilerleyin karşınıza bir geminin yıkıntısı çıkacaktır, aşağıya doğru zıplayın, garip yeşilimsi bir madde göreceksiniz, bu yapışkan maddenin izini sürün, sizi bir mağaraya götürecektir.

1527420779887231633

1527420779817725841

Şimdi esas kısım geliyor. Mağaranın içerisine doğru ilerledikten bir müddet sonra karşınıza yorgun bitmiş yaralı bir canavar çıkıyor. O yeşil maddenin bu yaratığa ait kan damlaları olduğunu anlıyorsunuz. Nasıl olsa güçsüz, onu öldürmek sizin için zor olmayacak! Onu öldürdüğünüzde ulaşmak istediklerinizi elde etmiş oluyorsunuz. Bunun için de silahınızdan birkaç el ateş edeceksiniz. Ama o da ne, cephanenizi sınırlı olarak kullanabiliyorsunuz. Yani yetersiz! Füzyon hücrelerle çalışan yeni bir silahınız daha var. Bu şekilde yolunuza devam ediyorsunuz. İşte size bahsettiğimiz video;

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler