div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Post apokaliptik dünyada zengin olmanın yolları!

- Advertisement -

Fallout 4 hakkında fazla bir şey söylemeye gerek yok, 2 gündür Steam’da anlık olarak 290.000 oyuncuya ulaşmayı başarmış bir oyundan söz ediyoruz.

Bethesda’nın son şaheseri konusunda şimdilik tek diyebileceklerimiz beklediğimizden bile iyi olduğu yönünde, elbette bir Bethesda klasiği olarak bazı hatalara da sahip.

Oyundaki bir hatadan dolayı bazı silah mağazalarından aldığınız mermileri tekrar satmaya çalıştığınızda elinizde bir kısmı kalıyor ve onu satmaya devam ederek ciddi miktarda paranın sahibi olabiliyorsunuz, satıcının cüzdanı boşaldığında da tüm 24 saat sonra aynı yöntem ile dükkanı soyup soğana çevirmeniz mümkün.

Elbette kısa süre içinde gelecek bir yama ile kapatılacak bir sorun, o yama gelene kadar tadını çıkartabilirsiniz isterseniz. Yalnız hatırlatmakta fayda var, Bethesda bunu sizden almanın bir yolunu bulabilir. Tıpkı The Witcher III’ün hatasından faydalanıp cüzdanları dolduran, sonra da oyun içinde bir vergi memuru ile karşılaşan oyuncular gibi. 🙂

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler