div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4’te Dogmeat’i canlandıran Alman kurdu River ile tanışın

- Advertisement -

Herhalde Fallout oynayan bir çok kişinin en sevdiği karakterdir Dogmeat. Bu küçük sevimli dost hiçbir şekilde konuşmasa da gerçekten oyuncu ile arasında bir bağ kurmayı başarıyordu. Bir de tabii ilk Fallout’lardaki grubunuzun yapay zekasının pek iyi olmaması sebebiyle neredeyse her çatışmada ölüyordu. Ben de sürekli Dogmeat’i ayakta tutmak için oyunu son Save’den başlatıyordum. Sırf bu yüzden oyunu bitirmem yıllar sürdü.

Dogmeat_Cafe_Broken_Dreams

Dogmeat zamanla çok yol aldı ve Fallout 4’te artık hak ettiği yeri buldu. Artık bildiğiniz üzere oyunun en büyük aktörü kendisi. Fallout 4’te Dogmeat oyun boyunca bizimle olacak ve bildiğimiz kadarıyla (Umarız) yanımızdan hiç ayrılmayacak. Yapımcılar Dogmeat’in savaşlarda ölmeyeceğini açıkladı. Bir çok Fallout hayranı oyunun gerçekçiliğini düşürdüğü için bu karara çok karşı çıktı. Bu video’da da Dogmeat’i canlandıran Alman kurdu River ile tanışacağız.

Fakat şunun tatlılığına baksanıza bunu oyunda kaybetmeyi nasıl göze alabilir ki insan.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler