div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4’ü beklerken: Fallout – Autumn Leaves

- Advertisement -

Şöyle bir takvime bakalım, şunun şurasında 41 günümüz kaldı Fallout 4 için, bu boşluğu değerlendirmek için harika bir sebebimiz de var artık.

Obsidian tarafından geliştirilen Fallout: New Vegas beş yaşını çoktan geride bıraktı, bir de nedense, hadi Fallout: Tactics kadar olmasa da biraz “öteki Fallout” muamelesi de gördü bizlerden, oynadık, keyif aldık, sonra da bir kenara bıraktık. 1 Ekim’de piyasaya çıkacak olan bir tam dönüşüm modu olan Fallout: Autumn Leaves bu nadasa son vermeyi hedefliyor.

Oyuna yeni karakterler, sekiz yeni quest ve 2000 satırdan fazla diyalog ekleyecek olan Fallout: Autumn Leaves oyuna 7 saatlik içerik ekleyecek, üstelik ücretsiz olarak. Yeni perk’ler, yeni sonlar ve Pablo Coma’nın elinden çıkan soundtrack’i de buna dahil etmemiz gerek.

Mojave çölünün derinliklerinde senelerdir gizli kalmış, makineler tarafından “insansızlaştırılmış” çok eski bir kütüphane bulmamızla başlayacak gibi gözüküyor bu macera. Bakalım bu eski Vault’da hangi sırları keşfedeceğiz.

Sizi bilmem ama ben Kayra’nın “yapma bunu, yapma” demesine rağmen yeniden başladığım Fallout 1’e bu mod yüzünden ara verecek gibiyim.

http://baronvonchateau.tumblr.com/

- Advertisement -

Weln-NGPn4QE.1200x630.UjabWTf0

Haberler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler