div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4’ü crafting yapmadan da oynayabilirsiniz

- Advertisement -

Fallout 4 heyecanı her yanımızda, tüm dünyayı sarmış durumda. Ve herkes ne kadar zaman geçireceğiniz, neler yapacağını hayal ediyor şu an. E tabi bu hayaller kurulurken de bir kaç da soru var akıllarda. Bunlardan en önemlisi, crafting(zanaat) yapmak zorunda kalacak mıyız?

Bethesda’dan Pete Hines’ın belirttiğine göre bu sorunun cevabı “hayır”. Hiç crafting sistemine bulaşmadan da oyunu rahatlıkla oynayabilecekmişiz. Sonuçta eşya yapımı ne kadar ilgi çekici olsa da, ham madde toplamasıydı, hazırlamasıydı derken geçen zaman insanı sıkabiliyor. Pete Hines’da bu konuda şu sözleri sarf etmiş;

“Tamamen sizin kararınıza kalmış bir durum bu. İsterseniz yapın, isterseniz yapmayın. Sadece ana hikaye ve yan hikayelerden gelecek olan şeyler ile de rahatlıkla bu sistemi görmezden gelerek, oyun içerisinde sorunsuz bir şekilde ilerleyebilirsiniz”

Şimdi benim aklıma da şu takılıyor bu durumda. Madem bu sistemi görmezden gelebileceğimiz yapıda oyun, bu sistemi kullanmak bize ne katacak? Zira crafting beni hep yormuştur. Peki ya sizler? Eşya üretecek misiniz? Yoksa boşverip görevlere mi yükleneceksiniz?

Haberler

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler