div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout 4’ün Ek Paketleri Açıklandı!

- Advertisement -

Fallout 4 çıktığından beri çoğunuz oyunu bitirip tekrar başlamış olabilirsiniz. Bütün görevleri yapıp çorak topraklardaki her taşın altını araştırmış olabilirsiniz.

Haber: FRPNET

Bethesda’dan gelen yeni haberler tam da sizin gibi yeni içerikleri bekleyenler için çok sevindirici olacaktır. Firma 2016’nın Mart, Nisan ve Mayıs aylarında olmak üzere 3 yeni eklenti çıkaracaklarını duyurdu. Bu eklentilere sırasıyla bir göz atalım.

fallout-banner1

Ek paketler için yayınlanan görseller zaten harika görünüyor. Retrospektif şekilde hazırlanan kapaklarda Automatron, tam bir klasik bilimkurgu kapağı; Wasteland Workshop, 2. Dünya Savaşı pin-up takvim çalışması; Far Harbor ise klasik korku filmi çalışması şeklinde olmuş. Muhteşem!

Eklentilerin ilki Mart ayında çıkacak olan 10 dolarlık fiyatıyla Automatron.

fallout-4-automatron-768x876

- Advertisement -

Bu eklentide Commonwealth’in üzerine musallat olan şeytani robot ordusu ve onun arkasındaki mekanikle savaşacağız. Bu robotları öldürdükten sonra onlardan topladığımız parçalarla kendimize robot yoldaşlar yapabileceğimizi söylüyorlar.

fallout-4-automatron-robot-768x432

Bu robot yoldaşları yaparken zırhını, rengini, silahını ve hatta sesini bile ayarlayabilecekmişiz.

İkinci eklentimiz olan Wasteland Workshop’a ise Nisan ayında kavuşacağız ve 5 dolar değerinde olacak.

fallout-4-wasteland-workshop-768x876

Bu eklentide ise kafesler tasarlayacağımız ve bunlarla raiderdan, Deathclaw’a kadar çeşitli düşmanı yakalayabileceğimiz söyleniyor. Sadece yakalamakla kalmayacağız istersek eğiteceğiz veya kendi kasabamızdaki insanlarla dövüştürebileceğiz.

fallout-4-deathclaw-768x432

Kasabamız için nixie tüp, harf yapıştırmaları ve doldurulmuş hayvan heykeli dahil olmak üzere bir çok yeni eşya bu eklentinin içinde.

Mayıs ayında çıkacak olan üçüncü eklentimiz ise Far Harbor.

fallout-4-far-harbor-768x876

Şu ana kadar Bethesda’nın bir eklentiyle eklediği en büyük alan olduğu için ve içerisi de ona göre dolu olacağından fiyatı 25 dolar. Bu eklentide Valentine’ın dedektiflik bürosundan bir soruşturmayla kayıp bir kadını ve bu Synthler’in gizli bir kolonisini arıyoruz.

fallout-4-far-harbor-maine-768x432

Gizemli Far Harbor adasının Maine sahiline yolculuk ediyoruz ve burada yüksek radyasyon yüzünden çok daha vahşi bir ortam var. Kendimizi Synthler, Children of Atom ve kasabalılar arasındaki savaşın ortasında bulacağımız ve seçimlerimizi yapacağımız belirtilmiş. Daha önce de büyük bir alan eklendiğini belirtmiştim ve bu alan yeni faction görevleriyle, kasabalarla, ölümcül yaratıklarla ve zindanlarla dolu olacakmış. Tabii ki yeni yüksek seviye zırhlar ve silahlar olmazsa olmaz.

fallout-resim-wallpaper39-1024x701

Bethesda 2016 yılı içinde başka yeni eklentilerinde geleceğini söyledi. Season Pass sahipleri bu eklentilere ve ileride çıkacaklara doğrudan sahip olabilecek ama olmayanların da mümkün olduğunca çabuk bir şekilde Season Pass almalarını öneririz çünkü 1 Mart’tan sonra 30 dolar olan fiyatın 50 dolar olacağını söylediler. Hatta hemen buradan ucuza alabilirsiniz. Ayrıca Creation Kit ve bizi baya zorlayacak olan Survival Mode hakkında çalışmaların devam ettiğini belirttiler.

Kimse çorak topraklarda daha fazla gezinmeye hayır demez ama özellikle Season Pass almayanlar için fiyat kısmı biraz sıkıntılı olacaktır. Ah Bethesda beynimizi düşünüp böyle güzel oyunlar yapıyorsun da birazda cebimizi düşünsen çok iyi olacak. Her halükarda radyasyonlu havayı solumaya uzun bir süre devam edeceğiz gibi görünüyor.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler