div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout: New Vegas’a nükleer kış geliyor!

- Advertisement -

Fallout: New Vegas için hazırlanan Fallout: The Frontier modu tam da istediğimiz şeyleri bize sunuyor. Dinamik hava efektleri ile desteklenen nükleer kış.

The Frontier, Fallout: New Vegas’ı tamamen dönüştüren ve ilk trailer’ı henüz yayımlanmış devasa bir yapım ve fazlasıyla hayatta kalma öğeleri içeriyor. Yapımcılar modda nükleer kış’ın zorluklarına karşı ayakta kalmaya çalışacağınızı ve bazı noktalarda hayatta kalmak ile doğru olanı yapmak arasında gidip geleceğinizi belirtiyor.

Modun getirdiği en büyük yenilik ise, hava koşulları. Bir nükleer kış’ta bekleyebileceğiniz üzere gölgede 45 derece sıcakta başladığınız bir gün, dakikada on santim kar biriktiren bir tropik kar fırtınası ile noktalanabiliyor. Karakterinizin üzerine giydiklerinin bile oyuna etkisi olacak. Kar, yağmur, sis gibi efektlerin yanında buzdan donma tehlikesi, o şartlara alışık yaratıklar (Kurt?) gibi binlerce sorunumuz olacak.

Bu kadarla da bitmiyor; yeni Vault’lar, gökyüzünde it dalaşları, yok edilebilen eşyalar gibi orijinal oyunun sahip olmadığı pek çok detay da The Frontier’da bulunacak, merakla bekliyoruz.

http://www.falloutthefrontier.com/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler