div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Fallout’u beklerken: Shardlight

- Advertisement -

Uzun süredir post-apokaliptik bir macera oyunu özlemi çekiyorduk, bu açığı giderme potansiyeli çok yüksek bir oyun var karşımızda.

Blackwell serisinde geliştirici, Gemini Rue, Resonance ve geçtiğimiz aylarda incelediğimiz Technobabylon gibi harika yapımlarda da yayımcı olarak gördüğümüz Wadjet Eye Games’ten bu defa post-apokaliptik bir macera oyunu geliyor, tam da Fallout’u beklediğimiz günlerde. Bununla birlikte oyunun PC’ler için piyasaya sürülmesi 2016 bahar aylarını bulacak.

Nükleer felaketin ve yemek ve su kıtlığının içinde ölümcül hastalığına deva arayan hasta bir kadının, Amy’nin hikayesine tanık oluyoruz. Bu o kadar da kolay olmayacak zira dünyanın elde kalan kısıtlı kaynaklarına hükmeden oligarşik güçler bunları zenginlere ve kendi yandaşlarına bol keseden dağıtırken dünyanın geri kalanını açlık ve sefaletle yaşamaya mecbur etmiş durumda.

Wadjet Eye Games’i Blackwell serisi ve The Shivah’ın ardından geliştirici koltuğunda görmek güzel, bakalım beklentimizi karşılayabilecek mi.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler