div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

FIFA 16 bir kez daha Gamescom’da!

- Advertisement -

Dün Microsofot konferansıyla başlayan Gamescom 2015’de FIFA 16’yı görmüştük. Elbette dün Xbox’ı ilgilendiren konularda sunum yapan yayıncılar asıl olayı bugüne saklamışlar. EA kendi konferansında FIFA 16’yı bir kez daha yepyeni bir tanıtım videosu ile bilzere gösterdi. Daha önce E3 konferansına Pelé’yi getiren FIFA yine benzer bir şey yaptı. Bu defa ise yayınlanan videoda eski Manchester United sağ beki Gary Neville ve eski Liverpool defans oyuncusu Jamie Carragher’ın olması dikkat çekti.

Yayınlanan videoda Ultimate Team ve kariyer moduna dair detaylar gördük. videoya göre Ultimate Team’de takımımızı oluştururken her pozisyon için beş farklı oyuncu seçeneğinden tercih yapacağız. Takım düzenini nasıl ayarlayabileceğimiz ve takımı kurarken kaptanı nasıl seçtiğimiz de gösterildi.

Buna ek olarak kariyer modu ile ilgili verilen detaylarda önemli. Bundan böyle kariyer modunda genç oyuncularımızı daha efektif geliştirebilmek için yeni bir antrenman sistemi olacak. Ayrıca takım yönetimiyle alakalı yeni içeriklerin yer alacağı, daha geliştirilmiş bir defansif yapının ve daha akıllıca pasların FIFA 16’da yer alacağı açıklandı. Ayrıca yeni stadyumları göreceğimiz ve 900’den fazla yeni taraftar bestesinin oyunda yer alacağı açıklandı. Umarız Türkçe yeni besteleri ve Türkiye’de yer alan stadyumları da oyunda görebiliriz.

FIFA 16, 22 Eylül’de PS3, PS4, Xbox One ve Xbox 360 için piyasada olacak. Ancak oyunun demo versiyonunu dün de haberini yaptığımız gibi önce Xbox One kullanıcıları oynayabilecekler. Milli takımlar düzeyinde kadın futbolunun da yer aldığı FIFA bir kez daha PES’e tahtını sağlama almış gibi görünüyor ancak tabii ki bu sene de her iki oyunu denemeden bir şey söylemek doğru olmayacaktır.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler