div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

FIFA 16 Demo Türkçe olacak!

- Advertisement -

FIFA 16 Demosunun Xbox One, PlayStation 4, PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 konsollarında 8-10 Eylül** arasında çıkması planlanıyor. Pek çoğunuz için bu, 24 Eylül’de raflardaki yerini almadan önce FIFA 16’nın yeni oyun özelliklerini, oyun mekaniğindeki değişiklikleri ve oyunun duygusal yanını keşfetmeniz için ilk fırsat olacak. FIFA 16 ile birlikte oyunu PC, Xbox One ve Playstation 4’te tamamen Türkçe metinlerle ve Türk Süper Lig’inin 18 lisanslı takımıyla oynayabileceksiniz.

FIFA 16 Demo’da şunlar yer alacak.

Oyun Seçenekleri
Santra: Hemen sahaya çıkıp bir maç yapın. PC, Xbox One veya PS4’te, FIFA 16 Demo’ya ilk olarak El Clasico’yla başlayacaksınız: Real Madrid C.F. evinde FC Barcelona ile karşılaşıyor olacak.
FIFA Ultimate Team DRAFT: İşte yepyeni bir oyun modu: FUT Draft. Dikkatli tercihler yaparak kadronuzu oluşturun ve sahaya çıkıp offline maç yapın.
FIFA Antrenör: FIFA 16’da herkes daha yüksek bir düzeyde mücadele edebilecek. Santra veya FUT Draft oynarken yeni ipuçları almak için, yeni bir bağlamsal antrenman sistemi olan FIFA Antrenör’ü kullanın.
Yeni Beceri Maçları: Maçlar yüklenirken altı yeni beceri oyununu deneme şansına sahip olacaksınız.
Bundesliga Yayın Sunumu: PC, Xbox One, ve PS4’te, Borussia Mönchengladbach’ın BORUSSIA-PARK’ta Borussia Dortmund’u konuk ettiği maçın özgün maç yayını grafiklerini göreceksiniz.
En İyi Takımlar

Demoda üst düzey 10 kulüp takımının yanı sıra iki kadın futbol takımı*** da bulunuyor; bunlardan biri de Dünya Şampiyonu ABD Kadın Milli Takımı.

Kulüpler:
FC Barcelona
Borussia Dortmund
Borussia Mönchengladbach
Chelsea FC
Inter Milan
Manchester City
Paris Saint-Germain
Real Madrid C.F.
River Plate
Seattle Sounders
Kadın Milli Takımları:
Almanya***
ABD***

Not:
* FIFA 16 Demosu PC, Xbox One ve Playstation 4’te tamamen Türkçe metinlerledir.Diğer platformlar İngilizce metinle oynanabilir.
**Çıkış tarihi haber verilmeksizin değiştirilebilir
***Kadın Milli Takımları yalnızca diğer Kadın Milli Takımlarıyla maç yapabilir.

Stadyum Seçenekleri
FIFA 16 Demo’da BORUSSIA-PARK ve CenturyLink Field statlarında ilk kez oynama şansını da yakalayacaksınız. Real Madrid’in mabedi Santiago Bernabeu da statlar arasında yer alıyor.

- Advertisement -

FIFA16_XboxOne_PS4_FIFA16_DemoAnnouncement_850x478_TR

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler