div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

FIFA 16’dan son haberler…

- Advertisement -

EA Sport, bu sene bekleneni yaptı. FIFA 16 ile bir ilke imza atarak kadın futbolunu oyuna dahil etmişti. İlgili haberi burada bulabilirsiniz.

Bu haberin konusu ise FIFA 16’nın yine kadın futbolu adına yaptığı bir şey. Alınan yeni bir kararla bir ilke daha imza atacak olan firma, Kuzey Amerika şubesinden aldığı olumlu yanıtla beraber yapımın kapaklarında kadın futbolcu bulunacak.

FIFA 16’nın PlayStation 4 için yayınlanan Amerika kapağında 2015 Kadınlar Dünya Kupası’nda kupayı kazanan Amerika Birleşik Devletleri takımından Alex Morgan, Messi ile beraber kapakta yer alacak. Messi, Alex Morgan’ın yanında biraz ufak durmuş gibi.fifer-noscale

Oyunun Kanada kapağında ise Xbox One için yayınlanan oyunun kapağında Messi ile beraber Kadınlar Kanada Milli Takımı’nın kaptanı Christine Sinclair yer alacak. Bunun yanı sıra oyunun Avustralya kapağında ise Avustralya Kadınlar Milli takımı oyuncusu Steph Catley yer alacak.

FIFA 16’nın Amerika kapağında yer alacak olan Alex Morgan, “ FIFA kapağında yer alacak futbolcu olmak benim için inanılmaz bir onur. Bu oyun dünyanın her tarafında bilinen ve oynanan bir oyun. Gerçekten çok heyecanlandım. FIFA 16, kadın futbolu üzerinde çok önemli derecede bir sahne ışığı olacak. Günümüzün en muhteşem futbolcusuyla beraber kapakta olmak gerçekten olağanüstü.” Dedi.

fifer1-noscale

Diğer bir yenilik ise FIFA 16 Real Madrid ile anlaştı. Reklamlar ile ses getiren ve her yaptığı olay olan ekip, artık yeni bir strateji izlemeye karar verdi. EA Blog tarafından yayımlanan açıklamaya göre, şu ana kadar FIFA serilerinde en çok popüler olan takım belirlendi ve bunun sonucu da El Classico’nun taraflarından Real Madrid oldu. EA ekibi de, Real Madrid ile anlaşarak özel videolar yayınladı. Real Madrid ekibinden Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, James Rodriguez, Luka Modrić ve Karim Benzema’nın bulunduğu toplamda 14 oyuncu 3D tarayıcı ile taranarak, oyuna nasıl dahil olduğu gösterildi. Sizi merakta bırakmayalım, Videosu aşağıda

- Advertisement -

FIFA 16, Eylül ayında PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler