div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

FIFA 16’yı Xbox One sahipleri daha erken deneyecek!

- Advertisement -

Gamescom 2015 Microsoft konferansıyla bir hayli hızlı başladı. EA Sports da Gamescom 2015’de Microsoft aracılığıyla boy gösterdi. Microsoft konferansında FIFA 16 için Xbox One sahiplerini ilgilendirebilecek önemli detaylar duyuruldu.

Bir kere Xbox One sahiplerine müjdeli haberi verelim. EA Sports FIFA 16 için yayınlayacağı demoyu öncelikle 17 Eylül’de Xbox One oyuncularına ulaştıracak. Bunun dışında yalnızca Xbox One sahiplerinin erişebileceği bir oyun içeriği olan FIFA Ultimate Team Legends modu duyuruldu. Bu modda Baia, Deco, Gattuso, George Best, Litmanen,Zanetti, Giggs ve Nesta gibi eski yıldızların olduğunu öğrenmek belki diğer platformların oyuncularını üzebilir.

Bu arada iki yeni konsol paketi duyuruldu. Bunlardan biri içerisinde 500 GB’lık Xbox One, bir adet FIFA 16 ve bir adet EA Access ve Legends modu için üç farklı yıldızı içerisinde barındırıyor. Bu ilk paketin fiyatı 369 Euro olacak. İkinci paket ise bir adet 1 TB’lık konsol ve 12 aylık EA Access içerecek. Bu paketin fiyatı ise 399 Euro olarak belirlenmiş.

CLksFIdWEAEZ7KR

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler