div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Final Fantasy VII Remake bölümler halinde yayınlanacak…

- Advertisement -

Square Enix’den gelen son açıklama Final Fantasy VII Remake’in “bütün” olabilmesi adına oyunun episodik olarak bizlere sunulacağı yönünde.

Nereden bakarsak bakalım çok keyifli bir haber değil aslında. Diğer taraftan firmadan yapılan açıklama oyunu en baştan yeniden yapma fikrinin tek parça halindeki bir oyuna uymayacağı ve “eksiksiz” bir hikaye sunabilmek için bir zorunluluk olduğu, aksi halde bazı bölümleri çıkartmak ve yeni eklenen bölümlerin sayısını da minimumda tutmak zorunda kalacakları yönünde. Bu arada bu episodik bölümler hakkında firmadan gelen tek açıklama her birinin ayrı, benzersiz bir deneyim sunacağından ibaret.

Square Enix her ne kadar hikayeyi parçalara bölmenin “hikaye anlatımı” açısından öneminin üzerinde dursa da, bu kararın projeyi finansal açıdan daha risksiz bir hale getirmek adına alındığı çok açık. Aşağıdaki fragmanda Sector 1 ve Sector 8’den bölümler görmeniz mümkün.

Oyunun çıkış tarihi konusunda da yeni bir bilgi olmadığını belirtelim.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler