div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Final Fight kamerasından Final Fantasy VII!

- Advertisement -

Biz Final Fantasy XV ve Final Fantasy VII Remake’i bekleyeduralım, Singapur merkezli PD Studio FF7’nin Beat ‘Em Up versiyonunu geliştirdi!

Yanlış duymadınız, Final Fantasy VII: Reimagined 2D olarak ve Beat ‘Em Up formatında tasarlanmış bir oyun, tıpkı vaktiyle gençliğimizi öldüren Captain Commando ve Final Fight gibi. Üstelik yayınlanan demo’da sadece Cloud ile değil Tifa ile de oynayabiliyoruz ve summon’larımız da mevcut. Cloud için Ifrit ve Tifa için de Shiva. Ayrıca Materia’da atlanmamış, her iki kahramanımız da 4 vuruşluk bir kombo tarafından tetiklenen Fire, Ice ve Lightning’e sahip.

Oyun tahmin edebileceğiniz gibi resmi bir proje değil, haliyle Final Fantasy lisansına da sahip değil ve bu durum değişmediği sürece de satılamayacak. PD Studio bunun farkında olduklarını ve yaptıkları şeyin çok sevdikleri bir oyun için yapılan güzellemeden ibaret, tamamen keyif için yapılmış bir oyun olduğunu belirtiyor.

Oyunun demosunu şuradan indirebilirsiniz, çok eğleneceğinize de eminiz; http://ffvii-reimagined.com/

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler