div class="empower-ad" data-empower-zone="157462">

Firefly’dan yeni mobil oyun: Oynak Kule

- Advertisement -

17 yıllık PC geliştiriciliğinden sonra Firefly Stüdyoları ilk mobil oyununu yayınladı.

Londra ofisindeki bir game jam etkinliğiyle hazırlanan Oynak Kule (Wonky Tower) fizik temelli bir bulmaca oyunu olarak Firefly’ın mobil oyunculuğa girişini desteklemek üzere tasarlandı:

Odundan, yapışkandan, at nallarından küçük bir kulenin nasıl yapıldığını ve kızartma tavasının tek bir enerjik maymunun ağırlığını nasıl kaldırabildiğini hiç merak ettiniz mi? Oynak Kule size Maymun Pogo’nun yeşil tepeleri, erimiş lavları, buzlu tundraları aşmasına yardım etmeniz için gereken inşaat malzemelerini sunuyor. Kaçık öğelerle ve fizik sistemiyle bir kule, rampa, köprü ya da platform inşa edip maymununuzu zafere taşıyabilirsiniz. Muzları kullanarak üst seviye inşa malzemelerine erişip en iyi kuleleri inşa edin!

Firefly bu yıl mobil üzerindeki ilk Stronghold oyununu çıkarmaya hazırlanırken, oldukça rekabetçi mobil oyun pazarını da test etmek için Oynak Kule’yi yayınlıyor.

“Kullanıcı edinmek için ayda $200.000’ı gözden çıkarabilecek çok az geliştirici var, yani ya bu çeşit denemeler yaparsınız ya da uygulamanız oyundaki ağırlık gibi doğrudan yere çakılır. Denemeler için de oyunlara ihtiyacınız var” dedi Firefly Stüdyoları Pazarlama Sorumlusu Nick Tannahill ve devam etti: “Basın Bülteni, uygulama mağazası profil optimizasyonu ve topluluk inşası gibi alternatif yöntemler de var ama konuya hızlı ve kesin çözüm getiren belirli bir yöntem yok. Çoğumuzun mobile giriş yapacak mali kaynağı yok. Bu konuda bilgimiz de yok, dolayısıyla Stronghold Kingdoms’la her şeyi riske etmek yerine piyasayı öğrenmek için önce bu oyunu yayınlamaya karar verdik.

Oyun şimdi Wonky Tower adıyla iOS’ta ve Oynak Kule adıyla Android’de çıktı:

App Store – https://itunes.apple.com/us/app/wonky-tower-pogos-odyssey/id1046490155?ls=1&mt=8

- Advertisement -

Google Play – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fireflystudios.wonkytowerandroid

Basın bülteninden derlenmiştir.

Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Önerilen Haberler